Vilkår og Betingelser

 1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
 2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pizza Napoli har brug for at komme i kontakt med dig.
 3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
 4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
 5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pizza Napoli i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte napoliodense.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
 6. Pizza Napoli påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pizza Napoli forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
 7. Pizza Napoli eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pizza Napoli kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pizza Napoli påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Jeg vil meget gerne give en stort ros til hjemme siden, mega smart lavet og utrolig nem, der er overhovedet ikke noget at sige til at jeg godt kan lide denne restaurant.
Skrevet af: Hans Felix Vennerstrøm Schmitt   |   
lørdag, 8 juli 2017 kl. 17:37
Altid en god pizza
Skrevet af: Egon Weber   |   
lørdag, 9 juni 2018 kl. 18:34
Altid et lækkert måltid, tak! ;)
Skrevet af: Egon Weber   |   
torsdag, 5 juli 2018 kl. 18:31
Altid et lækkert måltid.
Skrevet af: Egon   |   
tirsdag, 17 juli 2018 kl. 18:06
Alletiders service. Super god mad. Hurtig levering. De fortjener et 5 Tal.
Skrevet af: Helle Astaroth   |   
søndag, 30 september 2018 kl. 20:07
Altid god mad! Hurtig levering og maden er VARM! Hjemmesiden er nem og det er super fedt, at man kan fjerne og tilføje tilbehør til alting! :-)
Skrevet af: Pernille Hansen   |   
lørdag, 10 november 2018 kl. 19:03
Super god mad og service! Hurtig levering og varm mad! :-)
Skrevet af: Maria   |   
tirsdag, 29 januar 2019 kl. 17:15
Lækkert mad, super service og hurtig levering!
Skrevet af: Maria   |   
onsdag, 3 april 2019 kl. 16:59
Fik leveret 2 stks luxus pizza'er deep pan. Det er simpelthen de bedste i Odense. Jeg nægter at tro på at man kan få bedre Pizza'er nogen andre steder.
Skrevet af: Flemming   |   
lørdag, 25 september 2021 kl. 12:11
Vi modtager følgende betalingskort
Dankort

Kontakt os

 • Pizza Napoli
  Nyborgvej 183, 5220 Odense SØ
 • Telefon: 66122373
 • E-mail: kontakt os